Baba Parası konusu nedir, oyuncuları kimler? Baba Parası Netflix'e geldi mi, nasıl izlenir?

Baba Parası Netflix'te yayınlandı. Ocak 2020'de gösterime giren komedi filmi Baba Parası'nda Ahmet Kural ve Murat Cemcir başrol oynuyor. Filmin senaryosunu kaleme alan Selçuk Aydemir aynı zamanda filmin yönetmenliğini de yaptı. Baba Parası'nı Netflix üzerinden izlemek isteyenlerin öncelikle hesaplarına giriş yapmaları, bir hesabı yoksa e-posta adresi bilgileri ile hesap açmaları gerekiyor.

Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı komedi filmi Baba Parası, bu senenin başında gösterime girdi. Filmi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler filmin Netflix'e gelmesini bekliyordu. Heyecanla beklenen Baba Parası bugün Netflix'e geldi. Peki, Baba Parası konusu nedir, oyuncuları kimler?

BABA PARASI NETFLİX İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BABA PARASI NETFLİX'TEN NASIL İZLENİR?

Baba Parası filmini Netflix üzerinden izlemek için Netflix hesabınızdan giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yapıldıktan sonra ana sayfasa Baba Parası filmi çıkıyor. "Oynat" butonuna basarak filmi izlemeye başlayabilirsiniz.

BABA PARASI KONUSU NEDİR?

Ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocukları, babalarının ölümü üzerine büyük bir servete konar. Birbirinden farklı karaktere, kültüre, yaşam tarzına sahip olan kardeşler, kendilerine düşen payı almak için harekete geçtiklerinde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Kardeşler, yasal varis olmalarına rağmen, mirasın tamamına sadece biri sahip olabilecektir; en kötü olanı. Babalarının mirasının bulunduğu kasanın şifresini bulan, tüm mirasın sahibi olacaktır. Şifre ancak ölen milyarder gibi aç gözlü, düzenbaz, acımasız, zeki ve uçarı biri tarafından bulunabilecektir. Kasayı açmak için büyük bir yarışa girişen kardeşler, bu süreçte kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

BABA PARASI OYUNCULARI

Ahmet Kural

Murat Cemcir

Devrim Yakut

Rasim Öztekin

Yağmur Tanrısevsin

Özgür Emre Yıldırım

Deniz Barut

Demir Karahan

Osman Alkaş

Giray Altınok