Baba olmaya hazırlanan İlker Aksum'dan bir müjde daha geldi

İlker Aksum geçtiğimiz günlerde baba olacağını açıklamış ve hayranlarını sevindirmişti. Ünlü oyuncudan bir müjde daha geldi. İlker Aksum yeni filmi Oyun Bitti ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

AA

Türk ve Rus airsoft ekiplerinin ölüm kalım savaşını konu alan "Oyun Bitti", 27 Ekim'de vizyona girecek. Filmin ekibinin, oyuncuların ve davetlilerin katılımıyla Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesinde AA muhabirine açıklama yapan yönetmen Gökhan Arı, 17 senedir sinema sektöründe olduğunu, 5 yıldır yönetmenlik yaptığını söyledi.

Oyun Bitti'nin yönetmenliğini yaptığı onuncu film olduğunu belirten Arı, "Sinemada yıllarca çok benzer şeyler izledik. Aslında böyle bir film yaparak kendi açımızdan risk almış olduk." dedi.

"Bütün işi organize eden adamım"

Oyuncu İlker Aksum ise senaryoyu okuduğunda çok beğendiğini belirterek, "Aksiyon ve macerayı seven bir adamım. Hemen dahil olmak istedim. Filmde bütün işi organize eden adamım ama bambaşka sürprizler de var." dedi.

Bir oyuncu olarak çok zevk aldığı bir proje olduğuna işaret eden Aksum, "Bunu başardıysak, filmin bütününde seyirciyi tutabiliyorsak, seyirciyi alabiliyorsak, seyircinin dikkatini hiç dağıtmadan perdeye vurabiliyorsak ne mutlu bize." şeklinde konuştu.

Aksum, aksiyon sahnelerinde daha çok genç oyuncuların yer aldığını bu nedenle çok zorlanmadığını, başa benzer olaylar geldiğinde ne yapılacağının bilinmesi bakımından da filmin izlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.