Baba-oğul arasında sular durulmuyor! Tayfun Engin Çolak'tan Emrah'la ilgili bomba açıklama... Duyanlar hayrete düştü

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Engin Çolak, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda babası Emrah hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Babasının mirasından feragat ettiğini söyleyen Tayfun Engin Çolak'ın annesi, Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır' dedi.

Survivor yarışmasına katılmasının ardından popüler olan şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Engin Çolak Uçankuş TV'de ekrana getirilen "Hayatın İçinden" programına konuk olarak magazin gündeminde çok konuşulacak açıklamaların alına imzasını attı.

Tayfun Engin Çolak, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda babası hakkında şunları söylemişti: 'Babam bana Bursa'dan bir ev aldı. O evi alırken bana miras feragatnamesi imzalattı. Ondan önce 'İstersen ben sana bu evi almayayım, gel benimle kal. Böyle bir şey yaşamayalım' dedi. 'İstemiyorum, ben annemle kalacağım' dedim. İkimiz arasındaki bütün bağ bir imza ile bitti'

Programda sözlerinin arkasında olduğunu belirten Çolak, 'Annem benim için hayatını adadı, ben de onun için bir imza attım.' dedi. Sunucuların kendisine yönelttiği 'Babanızın sosyal medya hesaplarına bakıyor musunuz?' sorusuna yanıt veren Çolak, 'Bakamıyorum çünkü beni engelledi.' diyerek ağızları açık bıraktı.

Anne Ebru Çolak, yayına telefonla bağlanarak 'İmza atmaması için çok mücadele verdim ama attı. 24 yaşında üniversiteyi bitirdikten sonra da nafaka almadık. Oğlumun babasıyla kopma noktası tazminat davasını kazanmamdan sonra başladı. Bu çocuğu 10 yaşına kadar ben büyüttüm. Karşı taraf bir şişe süt almadı. Neredeydi bu adam!' ifadelerini kullandı.