Baba-kız arasında sular durulmuyor! Meghan Markle'ın babasından bıçak gibi sözler…

Ünlü televizyon programcısı Oprah'ın, Prens Harry ve Sussex düşesi Meghan Markle ile yaptığı röportaj geçtiğimiz günlerde Amerikan kanalı CBS'de yayınlanmıştı. Yaptıkları açıklamalar ile tüm dünyayı şoke eden Prens Harry ve Meghan Markle, sosyal medyada da hala çok konuşuluyorlar. Meghan Markle özel röportajda, daha önce de sorunlar yaşadığını söylemiş ve babası Thomas Markle hakkında da açıklamalarda bulunmuştu. Markle'ın açıklamasından sonra babası Thomas Markle da açtı ağzını yumdu gözünü.

Uzun zamandır babası Thomas Markle ile sorunlar yaşayan Meghan Markle, geçtiğimiz günlerde yayınlanan özel röportajda bu konuya da değindi. Sussex düşesi Meghan Markle'ın 2018 Ağustos ayında babası Thomas Markle için yazdığı özel mektup basına sızdırılmıştı. Özel mektubu yayınlayan 'The Mail' gazetesine dava açan Markle, Babası Thomas Markle'ın basına malzeme vermesini istemiyordu ve bu olaylardan sonra babası ile sıkıntılar yaşamıştı.

Ünlü televizyon programcısı Oprah'ın "Babanın magazin dergilerine konuştuğunu öğrendiğinde ihanete uğramış gibi hissettin mi?" sorusunu cevaplayan Markle, "Babamı aradığımda ona bu konuyu sordum ve "Hayır, kesinlikle hayır." cevabını verdi. "Bana söylemene ihtiyacım var. Bana doğruyu söylersen yardım edebiliriz." dedim. Ve o bunu yapamadı. Özellikle bir anne olarak, bu benim için yankı uyandırdı. " açıklamasında bulundu. İnternete sızan mektubun, babası Thomas Markle'ın basına verdiği ile alakalı baba-kız sorunlar yaşamıştı.

BABASI KRALİYETİ SAVUNDU!

Prens Harry ve Meghan Markle'ın verdikleri röportajda, oğulları Archie'nin doğmadan önce ten rengiyle ilgili Buckingham Sarayında konuşulan ırkçı söylemler ortaya çıktı. Markle'ın arasının iyi olmadığı babası ise İngiliz televizyon kanalı ITV'ye konuşarak Kraliyet'i savundu.

"Kraliyet ailesine büyük saygım var ve İngiliz kraliyet ailesinin hiçbir şekilde ırkçı olmadığını düşünüyorum. Bence Britanyalılar ırkçı değil. Los Angeles'ın, Kaliforniya'nın ırkçı olduğunu düşünüyorum ama bence İngilizler öyle değil." açıklamasını yaptı.

Basına yaptığı açıklamalar ile sürekli tartışma yaratan Thomas Markle sözlerine şu şekilde devam etti, "Bebeğin teninin ne kadar koyu olacağı meselesinde, bunun birinden gelen aptalca bir soru olduğunu sanıyorum ve umuyorum. Bu kadar basit olabilir. Birisi, tam bir ırkçı gibi davranmış değil de, aptalca bir soru sormuş olabilir." dedi. Bu olayın soruşturulması gerektiğini savunan Thomas Markle, verdiği açıklamalar ile Kraliyet'i savundu.

Röportajdan sonra bebeğin 'ten rengi' ile ilgili soruyu soran kişinin Kraliçe Elizabeth veya Edinburgh dükü Philip olmadığını ifade eden Oprah, Prens Harry'nin bu kişinin kim olduğunu açıklamak istemediğini söyledi.

Şimdilik sessizliklerini koruyan Buckingham Sarayı'nın, bir açıklama yapmaya hazırlandığı ise iddialar arasında.