Hayranları sevinç çığlıkları atacak! Baba dizisinden ayrılan Dilara Aksüyek'in yerine iddialı bir isim!

Baba dizisi Show TV'de yayınlanmaya başladı. Usta isimleri kadrosunda barındıran yapım büyük beğeni alarak geçen sezona bomba bir giriş yaptı. Dizinin ikinci sezon hazırlıkları başladı. Bununla beraber oyunlar arasında yer alan Dilara Aksüyek yapıma veda etti. Hayranlarının çok üzüleceği bu durum karşısında yerine geçecek isim de netleşti. Muhteşem Yüzyıl Kösem, İstanbul Gelin gibi yapımlarda yer alan Dilara Aksüyek'in Baba dizisi macerası sona ermiş oldu.

Baba dizisinden ayrılan Dilara Aksüyek'in yerine iddialı bir isim! Hayranları sevinç çığlıkları atacak. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı yapım izleyicilerden tam not aldı. Sezon finali arası veren dizi ikinci sezon için hazırlıklara başladı. İlk sezon dizide yer alan oyuncu Dilara Aksüyek'in önümüzdeki bölümlerde artık yer almayacağı söylendi. Bunun ardından hayranları büyük bir üzüntü yaşadı.

Güzel oyuncu Dilara Aksüyek, Ay Yapım imzalı dizi Baba'da yer alıyordu. Aksüyek, bu sezondan itibaren dizi de yer almayacağı iddia edildi.

Aksüyek'in yerine diğer başarılı isim olan Gizem Karaca'nın dahil olacağı kulislerde konuşuluyor.

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı.

2007'de, 14 yaşındayken İstanbul'a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. 2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı. Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. oldu.