Dilara Aksüyek'in ardından şimdi de... Baba dizisinde çifte veda şoku!

İkinci sezonuna hazırlık yapan Baba dizisinde bomba bir ayrılık daha yaşandı. Güzel oyuncu Dilara Aksüyek, dizinin 2. sezonunda yer almayacak. Dizinin sezon finali bölümünde Özge Yağız'ın canlandırdığı Büşra karakterinin süs havuzuna boğulması seyirciyi şok etmişti. Bu olay sonrası Özge Yağız'ın diziye veda edip etmeyeceği yeni sezonda en çok merak edilen gelişmelerden olacak. Dilara Aksüyek'in vedası sonrası güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat diziye veda eden ikinci isim oldu.

Baba dizisinde çifte veda şoku! Dilara Aksüyek'in ardından şimdi de o isim vedasıyla gündeme geldi. Baba dizisinden gelen ayrılık haberleri izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Sezon finali bölümünde Büşra'nın süs havuzunda boğulması seyirciyi şaşırtan gelişmelerden olmuştu. Dizide bomba bir ayrılık yaşandı. Dizinin önemli oyuncularından birisi olan Dilara Aksüyek Baba'ya veda eden isim oldu.

PEŞ PEŞE VEDALAR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, güzel oyuncu Dilara Aksüyek, dizinin 2. sezonunda yer almayacak.

Öte yandan güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat diziye veda eden ikinci isim oldu.

ÖZGE YAĞIZ VEDA MI EDİYOR?

Dizinin sezon finali bölümünde Özge Yağız'ın canlandırdığı Büşra karakterinin süs havuzuna boğulması seyirciyi şok etmişti.

Bu olay sonrası Özge Yağız'ın diziye veda edip etmeyeceği yeni sezonda en çok merak edilen gelişmelerden olacak.

Kasaba Doktoru'ndan sevindiren gelişme! Yeni sezon bomba gibi geliyor!

DİLARA AKSÜYEK KİMDİR?

Dilara Aksüyek 24 Temmuz 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur.

İlk rolü 2012 yılında "Evlerden Biri" dizisinde 'Filiz' karakteri olmuştur. 2013 yılında başlayan "Merhamet" adlı dizide Narin'in kardeşi Şadiye'yi canlandırdıktan sonra "Kadim Dostum" adlı dizide Deniz karakterini canlandırdı.