Azra Akın'ın eşi Atakan Koru kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

.Atakan Koru kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor? Azra Akın’la evliliği gündeme bomba gibi düşen Atakan Koru kimdir sorusuna yanıt aranıyor. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Atakan Koru ile nikah masasına oturdu. Çift, 24 Ağustos Perşembe günü Tekirdağ’da bir bağ evinde aile ve yakın dostlarının katıldığı bir yemek daveti ile evlendi. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Atakan Koru, Aslen Edirne Keşanlıdır. Üniversite lisansını İşletme Mühendisliği bölümünde tamamlayan İstanbul'da meşhur bir alışveriş merkezinde kafe işletmeciliği yapıyor.

Atakan Koru kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? 2002 Dünya Güzeli Azra Akın ile dünya evine giren Atakan Koru’nun kim olduğu magazin gündeminde merak edildi. 2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, erkek arkadaşı Atakan Koru ile Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa İlçesi’nde nikah masasına oturdu. Çiftin nikahını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kıydı. Nikaha, çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Azra Akın bu davette Galia Lahav tasarımı gelinlik giydi. Azra Akın ve Atakan Koru’nun düğünü ise 26 Ağustos 2017 tarihinde Keşan İlçesi’ne bağlı Bahçeköy’deki bir kır lokantasında yapılacak. Çift, kır lokantasının bahçesinde Trakya’ya özgü düğün töreniyle evlenecek

ATAKAN KORU KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Atakan Koru, Aslen Edirne Keşanlıdır. Üniversite lisansını İşletme Mühendisliği bölümünde tamamlayan İstanbul'da meşhur bir alışveriş merkezinde kafe işletmeciliği yapıyor. İngilizce, İtalyanca, Portekizce ve İspanyolca olmak üzere dört dil bilen Atakan Koru’nun ziraat mühendisi olan babası Ahmet Koru ve annesi emekli öğretmen Seniye Koru, İpsala merkezde mütevazi bir yaşam sürdürüyor. Çiftçilikle ve ticaretle uğraşan Atakan Koru’nun ailesi, binlerce dönüm tarım arazisinde çeltik üretimi yapıyor.

AZRA AKIN KİMDİR?

Azra Akın, 8 Aralık 1981 yılında Hollanda’da Almelo şehrinde dünyaya gelmiştir. Manken olan Azra Akın, 1.76 cm boya ve koyu kahverengi saçlara sahiptir. Gözlerinin rengi de kahverengidir. Burcu yaydır. 52 kilodur. Annesinin ismi Ayda Akın’dır ve mesleği öğretmenliktir. Babası Nazım Akın’ın ise memleketi Uşak’dır ve şuan da tercümanlık yapmaktadır. Azra Akın’ın Doruk Akın isminde kendisinden küçük olan bir kız kardeşi bulunmaktadır. Azra Akın’ın ailesi 1971 yılında Hollanda’ya taşınmıştır.

Azra Akın ilkokul ve lise yıllarını Hollanda’da geçirmiştir. Daha sonrasına modellik yapmış ve 2002 yIlında Miss Turkey seçilmiş, ardından da katıldığı yarışmada ‘Dünya Güzeli’ seçilmiştir. Azra Akıngünümüzde televizyon dizilerinde oyunculuk yapmaktadır. Televizyonda yayınlanan Yağmur Zamanı, Geniş Aile, Galip Derviş ve Poyraz Karayel isimli dizilerde oyunculuk yapmıştır. 2014 yılında ‘Çilek isimli’ sinema filminde rol alan Azra Akın şimdiye kadar hiç evlenmemiştir. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile bir süre nişanlı kalan Azra Akın’ın hayatında şuan da Atakan Koru bulunmaktadır.