Azra Akın hakkında yapılan haberlere sitem etti! 'Kimsenin çocuğuna 'Huysuz' demem'

Evlendikten sonra podyum ve ekranlardan çekilen 2002 Dünya Güzeli Azra Akın ve oğlu Demir, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Azra Akın, sitem etti. Akın, 'Geçen günlerde bir arkadaşınız bizi çekmişti, ben 'Uykusuz' demiştim Demir için ama 'Huysuz' dediğim yazılmış. Bu çok yanlış. Ne kendi çocuğuma ne de başkasının çocuğu için 'Huysuz' derim. Çok ayıp bir durum' dedi.

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, 2017 yılında nikah masasına oturduğu Atakan Koru ile hayatını birleştirdi. Evlenmesinin ardından podyumlara ve ekranlara ara veren Akın, oğlu Demir ile alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Etiler'de görüntülenen anne-oğulun keyifli halleri dikkat çekti.

Azra Akın, basın mensupları ile konuşurken geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan haberler nedeniyle muhabirlere sitem etti.

Akın, "Geçen günlerde bir arkadaşınız bizi çekmişti, ben 'Uykusuz' demiştim Demir için ama 'Huysuz' dediğim yazılmış. Bu çok yanlış. Ne kendi çocuğuma ne de başkasının çocuğu için 'Huysuz' derim. Çok ayıp bir durum" ifadelerini kullandı.

Azra Akın, geçtiğimiz günlerde cezaevinde olan kişilerin çocuklarını alarak, güzel bir gün geçirmelerini sağladı. Konuyla ilgili konuşan Akın, 'O bir farkındalık projesiydi. Devamı da en kısa zamanda gelecek. Çok güzel sonuçlar aldık' dedi.