Azizler filmi nerede çekildi? Azizler filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Covid-19 sebebiyle vizyona giremeyen Azizler filminin bütün hakları Netflix'e satıldı. “Netflix Orijinal Filmi” etiketiyle duyurulan Azizler filmi büyük bir heyecanla bekleniyordu. Azizler filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Azizler filmi Netflix'e geldi mi? gibi soruların yanıtları tüm herkes tarafından araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Netflix'in yeni Türk filmi Azizler, bugün itibariyla yayınlandı. Bütün hakları Netflix'e satılan film, “Netflix Orijinal Filmi” etiketiyle duyurulmuştu. Azizler filmi konusu nedir? Azizler oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Bir Başkadır dizisini yazıp yöneten Berkun Oya'nın kaleminden çıkan Azizler, oyuncu kadrosu ile dikkat çekti. Azizler filmine dair tüm detayları sizler için derledik..   

AZİZLER FİLMİ NETFLİX'E GELDİ Mİ?

Berkun Oya'nın senaristliğini üstlendiği, Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın yönetmenliğini yaptığı dram komedi filmi Azizler, bugün itibariyla Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı.


AZİZLER FİLMİ KONUSU NEDİR?

Aziz, hayatının zorlu bir döneminden geçen bir adamdır. Gençlik döneminde mesleği hakkında kurduğu hayallerden uzakta olan Aziz, sevmediği bir işe çalışır. Dört yıldır Burcu ile birlikte olan Aziz, artık ilişkisine bir son vermesi gerektiğini düşünür. Herkesten uzaklaşıp, yalnız kalmak isteyen Aziz'in karşısına bu sırada bir fırsat çıkar. Aziz'in yapması gereken tek bir şey vardır o da bir yalan söyleyip, bu yalanı sürdürmek. Ancak söylediği yalanın doğurduğu sonuçlar Aziz'in hayatının değişmesine neden olur.

AZİZLER FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Aizler filminin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi. Imaj International yapımcılığında gerçekleştirilen filmin senaryosunu Berkun Oya kaleme aldı.

AZİZLER FİLMİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Azizler filminde başrolleri Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, İrem Sak, Fatih Artman ve Öner Erkan gibi isimler paylaşıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Hülya Duyar, Gülçin Santırcıoğlu ve Okan Yalabık da bulunurken; Bergüzar Korel ve Halit Ergenç de konuk oyuncu olarak filme katılıyor.