Aziz'in final yapmasındaki asıl sebep ortaya çıktı!

Murat Yıldırım'ın başrolü olduğu Aziz dizisi için final kararı alındı. Dönem dizisi olan Aziz 'in bu ani final kararı seyircisini üzerken gerçekler de ortaya çıkmaya başladı. Herkes Murat Yıldırım yüzünden Aziz'in final yaptığını zannederken, asıl sebebin bambaşka olduğu öğrenildi.

Aziz dizisi ani bir kararla bitirildi. Sosyal medyadan duyurulan bu karar, Aziz'in kemik seyircisini oldukça üzdü. İddiaya göre; dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, Amerika'dan dönmediği için projeyi bitirme kararı alınmıştı fakat gerçek bambaşka çıktı. Murat Yıldırım, Aziz dizisinin neden bittiğini açıkladı.

AZİZ DİZİSİNİN FİNAL YAPMASINDAKİ ASIL SEBEP NE?

Dizinin senaristi Eylem Canpolat, Tuzak dizisini yazmaya başladı. Böyle olunca ekibe yeni yazarlar dahil edildi ancak onların yazdıkları yeni hikaye de, kanal ve yapım tarafından beğeni görmedi. Bu sebeple final kararı alındı.

Murat Yıldırım ise açıklamasında şu ifadelere yerdi:

"Bizleri izleyen herkese teşekkürler. Aziz'in bitme sebebini soranlar için hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır. Yine atılan bir iftira ile Amerika'dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha da kötü olmasına sebep vermemek iyidir. Sevgi ile..."