Ve Murat Yıldırım'dan Aziz dizisi açıklaması! Olay çok başkaymış

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aziz, aksiyon, dram, ve tarihi türde sevenleriyle buluşuyor. Başrollerinde Murat Yıldırım'ın yer aldığı dizi için birçok iddia ortaya atılmıştı. 2.sezonun nasıl ilerleyeceği merak konusu olurken, Eylem Canpolat'ın ekipten ayrılması ve Murat Yıldırım'ın da ikinci sezonun ilk bölüm senaryosunu beğenmemesin kriz olduğu izlenimi oluşturdu. Konu ile ilgili son açıklama başrol olan Yıldırım'dan geldi.

Sezon finaline kısa bir süre kala Damla Sönmez diziden ayrılmıştı. Bunun ardından Aziz dizisinin 2. sezonu bir hayli merak konusu olmuştu. Gelen bazı iddialar arasında Murat Yıldırım'ın yeni sezon senaryosunu beğenmemesi ve senarist Eylem Canpolat'ın ekipten ayrılması yapımda kriz olduğu düşüncesini beraberinde getirdi.

Şu sıralar eşi İman Elbani ile birlikte Amerika'da bulunan ünlü oyuncu, konuya açıklık getirdi.

"Herkese merhaba... Bazı haberler gördüm; diziye dönmeyeceğime dair... Bunlar doğru değil. Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendim ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım. Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi hepsi bu... Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım. Size Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikayeyle döneceğini sözüne verebilirim. Sevgiler..."

Murat Yıldırım'ın bu açıklamasından sonra Eylem Canpolat'ın dizinin senaristliğini yapmayacağı kesinleşmiş oldu.

Baba dizisinden ayrılan Dilara Aksüyek'in yerine iddialı bir isim! Hayranları sevinç çığlıkları atacak!