Aziz dizisi ile ilgili bomba değişiklik! Yeni sezonda o isim olmayacak!

O3 Medya imzalı Aziz dizisinde büyük bir değişikliğe gidildi. Başrollerini Murat Yıldırım ve Simay Barlas'ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu Aziz dizisi geçtiğimiz sezon kendisinden beklenileni veremedi. Dizi, tamamen köklü bir değişikliğe giderek yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan ve istenilen çıkışı elde edemeyen Aziz dizisi yeni sezon hazırlıklarına başladı. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz dizisinde büyük bir değişikliğe gidildi. İkinci sezonuyla ekranlara bomba gibi dönmek isteyen dizinin senaristi değişti.

AZİZ DİZİSİNDE FLAŞ DEĞİŞİKLİK!

Eylül ayında yeniden Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak Aziz dizisinde senarist değişti. İlk sezonun hikayesini Eda Tezcan'ın kaleme aldığı Aziz yeni sezonda Eylem Canpolat ile yoluna devam edecek. Dizinin senaristinin değişmesiyle beraber yeni sezonda da hikayesinde büyük bir değişikliğe gidileceği tahmin ediliyor.

Eylem Canpolat, 2005 yılında ekranlara gelen Gümüş adlı diziyle sektöre adım attı. Canpolat ayrıca Sıla, Melekler Korusun, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Karadayı ve Kara Para Aşk gibi unutulmaz dizilerin senaryosuna imza attı.