Azerin'den Ankara Keçiören'de Ramazan konseri

Azerbaycan Türk'ü sanatçı Azerin, Ramazan ayı dolayısıyla Ankara'nın Keçiören ilçesinde konser verdi.

IHA

Ankara Keçiören Belediyesi Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Şenlikleri'ni Kalaba Kent Meydanı'nda gerçekleştirdi. Etkinliklerin ilk gününde Azerbaycan Türk'ü sanatçı Azerin sahne aldı. Sema gösterisinin de yapıldığı etkinlikte Azerin, en sevilen türküleri okudu.

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı. Şenliğin açılışında konuşan Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Tüm Türk İslam aleminin Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Ramazan ayının Türk milletine, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesini yüce rabbimden niyaz ediyorum."

"Ramazan'da ne güzel orucumuzu tutuyoruz, ezanlarımız okunuyor, iftarımızı yapıyoruz. Bunları huzur içerisinde yapmamıza vesile olan devletimiz var olsun. Ülkemiz ve milletimiz ebediyen var olsun. Fakat İslam Coğrafyası kan ve gözyaşı içerisinde. Kardeş kardeşi, Müslüman Müslüman'ı katleder olmuş. İnşallah bu mübarek ay Müslüman Coğrafyası'ndaki kardeşlerimizin uyanışına, dirliğine, birliğine, beraberliğine vesile olur. İnşallah bu rahmet ve bereket ayı güzelliklere vesile olur." ifadelerini kullandı.

Başkan Turgut Altınok konserin sonunda Azerin'e çiçek takdim ederek, seslendirdiği eserler için kendisine teşekkür etti.