Azeri şarkıcı Günel Zeynalova yaptırdığı estetik operasyonlardan sonra Michael Jackson'a benzetildi!

Didem şarkısı ile bir döneme damga vuran ve büyük bir çıkış elde eden Azeri kızı Günel Zeynalova yaptırdığı estetik operasyonlar ile bambaşka birine dönüştü. Michael Jackson'a benzetilen Günel Zeynalova, yaptığı açıklamada kendisine bu şekilde yorum yapan herkesi engellediğini 'Yazmayın, siliyorum. Ellerime acıyorum' sözleri ile açıkladı.

Henüz 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Azeri kızı Günel Zeynalova'nın eski halinden eser kalmadı. Estetik işlemleri ile sık sık magazin manşetlerini süsleyen Zeynalova'nın son hali dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson'a benzetildi.

Zeynalova kendisini Michael Jackson'a benzeten takipçilerini tek tek engellediğini açıkladığı bir video paylaştı. Zeynalova, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Bir video paylaştım. Videonun altına başladılar yine saçma sapan yorumlar yazmaya. 'Aman değişmiş', 'Michael Jackson'a benzemiş', 'Niye bu kadar estetik yaptırdın?' Saçma sapan şeyler... Ben onların hepsini engelledim. Kendinizi yorup, yazmayın çünkü ben kendi ellerime acıyorum.'