Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e Angelina Jolie sitemi!

Haluk Bilginer ile Ayşen İnci Şahsiyet dizisinde beraber rol aldılar. Angelina Jolie ile bir Hollywood filminde de rol alan Haluk Bilginer, Şahsiyet'in galasında Ayşen İnci'nin sitemiyle karşılaştı.

Haluk Bilginer ile Angelina Jolie birlikte bir Hollywood projesinde beraber rol almışlardı. Filmin çekimleri tamamlandı. Türkiye'ye geri dönen Haluk Bilginer, hem tiyatro oyunuyla sahneye geri döndü hem de kendisine IEMMY Ödülü'nü getiren Şahsiyet'in 2. sezonuyla dijital seyircisiyle buluştu. Geçtiğimiz akşam da Şahsiyet'in 2. sezon galası gerçekleştirildi. Usta oyuncuya burada, Angelina Jolie üzerinden bir göndermede bulunuldu.

AYŞEN İNCİ'DEN HALUK BİLGİNER'E ŞAHSİYET GALASINDA ANGELINE JOLİE SİTEMİ

Haluk Bilginer'e, "3. sezonda Angelina Jolie de kadroda olur mu?" şeklinde soruldu. Bu anlarda konuya, Şahsiyet dizisinde Haluk Bilginer'in eşini oynayan oyuncu Ayşen İnci de dahil oldu. AKŞAM TV'de yayınlanan Bir Dizi Sohbet programında; Haluk Bilginer ile okul arkadaşı olduklarını da belirten Ayşen İnci, eski dostuna takılmadan edemedi.

İnci eski arkadaşının yanına gidip, "Ben Haluk'tan şikayetçiyim. Çünkü duyduğuma göre eğer 3. sezon devam ederse, ben karısını oynuyordum. Angelina Jolie oynasın diye ısrar ediyormuş." dedi. Bu anlarda alkış tufanı koparken, Bilginer de eski arkadaşına sarıldı.