Ayşegül Çınar'ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu kimdir? Ayşegül Çınar kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, Beyoğlu'nda sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile kavga etti. Kavgayı ayırmak için araya giren 5 otel çalışanı ile olaya müdahale eden 7 polisi yaralayan Çınar ve Çalıkoğlu gözaltına alındı. Bu haberin ardından Ayşegül Çınar kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ayşegül Çınar'ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu kimdir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Dizi oyuncusu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu dün gece gözaltına alındı. Furkan Çalıkoğlu'nun elindeki bıçakla çevredekilere saldırması sonucu kavgayı ayırmaya çalışan 5 otel çalışanı ve olay yerine müdahale için gelen 7 polis memuru yaralandı. Bu haberin ardından ikili hakkında araştırmalar hız kazandı. Ayşegül Çınar kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ayşegül Çınar'ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu kimdir? İşte tüm merak edilenler...

AYŞEGÜL ÇINAR KİMDİR, HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Yasak Elma dizisinin Lila'sı olarak tanınan Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya'da doğdu. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamladıktan sonra küçük yaşlarda oyunculuk yapmaya başladı.

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, Sinan Eroğlu, İlber Kaboğlu, Ayşegül Çınar ve Tuğçe Koçak'ın yer aldığı Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat verdi.

AYŞEGÜL ÇINAR'IN SEVGİLİSİ FURKAN ÇALIKOĞLU KİMDİR?

Furkan Çalıkoğlu'nun Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi olduğu biliniyor. Ancak Furkan Çalıkoğlu'na dair bir bilgi bulunmuyor.