Ayşegül Çınar gözaltı olayı sonrası konuştu

Oyuncu Ayşegül Çınar, sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile bir kavga olayına karışmış, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Çınar, yaşanan olaylar sonrası ilk kez konuştu.

Oyuncu Ayşegül Çınar sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile kavga olayına karışmış, Çalıkoğlu tutuklanırken Çınar serbest bırakılmıştı. Oyuncu, yaşanan olayları Sabah'a anlattı. Çınar, mağdur olanın kendileri olduğunu ve boş yere linç edildiğini söyledi. 'Mesele medyaya yansıdığı gibi değil. O gece Furkan'la Karaköy'deki bir otelin terasındaki restorana gittik. İlerleyen saatlerde yan masadaki bir adam, Furkan'ın kafasında şişe kırdı. Furkan bunun üzerine cinnet getirdi.' diyen Çalık, açıklamasının devamında şunları söyledi:

'O adamla kavga ederken, restoran görevlileri sevgilimin üstüne çullandı. Furkan'ı resmen linç ettiler. Sonra olay yerine polis geldi. Furkan, polisin silahını alıp havaya ateş açtı. Bunu, kavga bitsin diye yaptı. Orada mağdur olan bizdik ama tüm Türkiye bizi linç etti. Ben polise kafa falan atmadım.

'KEŞKE ONU HİÇ TANIMASAYDIM'

Zaten bunu yapmış olsam serbest kalmaz, cezaevinde olurdum. Tamam Furkan'ın öfke sorunu var, bunu biliyorum. Ama onu seviyorum. Keşke onu hiç tanımasaydım. Hem kendini, hem beni bitirdi. Kariyerim mahvoldu. Artık kimse bana iş vermez!'

Çınar, 'Furkan cezaevine girdi, yapayalnız kaldım. ailemin güvenini ve işimi kaybettim.' sözleriyle konuşmasına devam etti.