Ayşegül Aldinç: ''Ajda Pekkan Türkiye'nin en başında, Sezen Aksu arkasından gelir''

Ayşegül Aldinç müzik piyasasında ses getirecek bir yorumda bulundu. Ayşegül Aldinç, ''Ajda Pekkan Türkiye'nin en başında, Sezen Aksu ve diğerleri sonra gelir'' ifadelerini kullandı.

Ayşegül Aldinç geçtiğimiz günlerde, NTV'de ekrana gelen Empati programında Ahmet Mümtaz Taylan'ın programına konuk oldu. Ayşegül Aldinç yıllar sonra Ajda Pekkan ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Ayşegül Aldinç, "Kariyerimin başında Ajda'yı taklit ederdim. Hâlâ daha şarkılarını ona benzeterek söylüyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Ajda'nın şarkılarını başkaları söylememeli, söyleyecekse de onun gibi söylemeli. Ajda Türkiye'nin en başında, Sezen ve diğerleri sonra gelir" dedi.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Barış Manço'nun Kara Sevda'yı sana yazdığı doğru mu?" sorusuna Ayşegül Aldinç, "Benim için değil, yazdığı şeyi bana verdi. Ben eskiden çok cesurdum büyüdükçe törpülendi o yanım. Kapıyı çalar içeri girerdim, 'ben şarkı istiyorum' derdim. O da severmiş beni sağ olsun. Dünyada, Türkiye'de Barış Manço'nun üç yeni şarkısını almış tek insanım ben" cevabını verdi.