Ayşe Mine'den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Türk sanat müziğinin sevilen seslerinden olan Ayşe Mine'den kötü haber geldi. Rahatsızlandığı için apar topar hastaneye kaldırılan Ayşe Mine, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar bilgi verdi. Mine, ‘Ufak bir operasyonla biyopsi için parça alındı. Yapılacak bir şey yok. Sonunda ameliyat şart...' ifadelerini kullandı.

Ayşe Mine, hastane odasında çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Mine'nin paylaşımı takipçilerini korkuttu.

Paylaşımında, sağlık durumu hakkında bilgi veren Mine, 'Bu da geçer... Ufak bir operasyonla biyopsi için parça alındı. Yapılacak bir şey yok. Sonunda ameliyat şart...' ifadelerini kullandı.

AYŞE MİNE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Asıl adı Ayşe Akyüz olan Ayşe Mine, 30 Ocak 1961 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müziğe 13 yaşındayken Radife Erten'den ders alarak başladı. Muzaffer Birtan, İsmail Akdeniz ve Özcan Korkut'tan dersler alan Ayşe Mine, bir süre Üsküdar Musiki Cemiyeti'ne devam etti.

16 yaşında iken ilk 45'lik plağını piyasaya çıkardı. 80'lerde arabesk müziğe transfer olan Ayşe Mine'nin 1977'teki ilk 45'liğinden Demek ki öyle isimli şarkısı hit oldu. "Erkek Milleti" isimli plağı ile Altın Long Play Ödülü'nü kazandı. Muzaffer Birtan, İsmail Akdeniz ve Özcan Korkut'tan ders alan sanatçı, bir süre Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde yer aldı.