Ayrılmaz ikili... İkinci kez aynı projede buluştular

‘Hekimoğlu' dizisinin ikilisi Timuçin Esen ile Ebru Özkan, bu kez dijitale çekilecek ‘Gri' adlı yapım için kamera karşısına geçecek.

Timuçin Esen ve Ebru Özkan, 'Hekimoğlu' dizisinin ardından yine aynı projede buluşuyor. Ekran macerasına ara vermeyen iki ünlü isim, bu kez dijitalde kamera karşısına geçecek. Esen ve Özkan, OGM Pictures'ın Disney Plus için çekeceği 'Gri' dizisinde başrol oynayacak. Yapımda Esen, tuttuğunu koparan ekrandaki tartışma programlarında da yer alan ünlü bir avukatı canlandıracak. Özkan da Esen'in eşini oynayacak. Dizide çiftin kızlarını da Buçe Buse Kahraman canlandıracak. Mutlu bir aile tablosuna tecavüzün gölgesi düşecek. Dizi için ilk olarak Kenan İmirzalıoğlu ile görüşüldüğü gündeme gelmişti. İmirzalıoğlu projeyi kabul etmeyince bu kez Timuçin Esen'de karar kılındı. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı dizinin ekibi önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

KENAN YERİNE TİMUÇİN

Dizinin Kenan karakteri için ilk olarak Kenan İmirzalıoğlu'nun adı geçiyordu. Ancak ünlü oyuncuyla sadece görüşüldüğü, anlaşma noktasına gelinemediği ortaya çıkmıştı.