Vedaların yıktığı Destan'da ters zamanda gelen ayrılık! Macerası 10 ay bile sürmedi!

Peş peşe vedaların yaşandığı Bozdağ Film imzalı Destan dizisi flaş bir kararla gündeme bomba gibi düştü. Geçen yılın sonunda başlayan ve Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrolünde yer aldığı Destan dizisi sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olmuştu. atv ekranlarında salı günü izleyici karşısına çıkan dizi final kararı aldı. Dizi gelecek sezonun ilk bölümüyle ekranlara veda edecek. Konu hakkında dizinin yapımcı şirketi Bozdağ Film'den açıklama da geldi.


Kasım 2021'de atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Destan konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımlardan birisi olmayı başardı. 9 aydır macerasını sürdüren dizisiyle ilgili izleyicileri üzecek bir gelişme aktarıldı. Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği Destan dizisi ilk sezonuyla izleyici tarafından çok sevilmişti. Son gelen bilgilere göre, dizinin senaristleri Selim Bayraktar'ın vedasının ardından duygu yüklü final sahnelerini yazıyor. Eğer tüm iddialar gerçekleşirse dizi ikinci sezonun ilk bölümün ardından veda edecek.

FİNAL YAPIYOR

Selim Bayraktar'ın diziye veda etmesi şok etkisi yarattı. Ancak şimdi izleyicileri üzecek öyle bir gelişme yaşandı ki duyan şok olacak.

Destan'ın Çinli sanılan güzeli aslında... Ne Koreli ne de Japon! Herkes yanıldı!

FİNAL SAHNELERİ YAZILIYOR

Dizinin senaristleri Selim Bayraktar'ın vedasının ardından duygu yüklü final sahnelerini yazmaya başladı.

BOZDAĞ FİLM'DEN AÇIKLAMA

Destan hakkında final haberlerinin sıkça konuşulmasının ardından Bozdağ Yapım açıklama yaptı.

Destan dizisinin 2. sezonu için yazılan senaryolarının istediği gibi çıkmadığını, bu nedenle projeyi tadında bırakmak için final kararı aldığını ilan eden Bozdağ, Destan dizisinin sadece final bölümünün çekileceğini de belirtti.

Destan, 2022-2023 yeni sezonu başında final yaparak ekranlara veda edecek.