Ayrıldıkları iddia edilmişti… Dünyaca ünlü çiftten jet hızıyla yanıt geldi!

Geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini sonlandırdıkları konuşulan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve nişanlısı eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez'den bu iddialara jet hızıyla yanıt geldi. Dominik Cumhuriyeti'nde tatil yapan ünlü çift, aralarındaki sorunları çözmeye çalıştığı söylendi.

Geçtiğimiz günlerde Jennifer Lopez'in nişan yüzüğünü çıkardığı ve Rodriguez ile ilişkisini sonlandırdığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Çift'e yakın bir kaynağın "Tekrar bir araya gelmeyecekler gibi duruyor." ifadeleri üzerine ünlü çift, "Bazı şeyleri çözmeye çalışıyoruz." açıklamasında bulunmuş ve ayrılık iddialarını reddetmişti. Pandemi yüzünden düğünlerini ertelemek zorunda kalan çiftin ilişkilerinin iyi gitmediği iddiaları medyada konuşuluyordu. People dergisine konuşan bir diğer kaynak ise "Asla resmi olarak ayrılmadılar, bunun üzerine konuştular ancak hala birlikteler. Zor bir dönemden geçiyorlar. Fakat ayrılmadılar" açıklamasında bulundu.

Jennifer Lopez ve Rodriguez; Dominik Cumhuriyetinin Rio San Juan şehrinde kiraladıkları villanın bahçesinde kameralara görüntülendiler. Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in nişanlısıyla samimi ve mutlu halleri ayrılık iddialarına son noktayı koymuş oldu.

Alex Rodriguez'in Lopez'i 'Southern Charm' adlı TV programı ile ünlü Madison LeCroy ile aldattığı iddiaları yüzünden ilişkilerinin bittiği konuşuluyordu. Çift, bu söylentilere karşı sessiz kalıp, bir süre birlikte görülmemişti.

3 yıldır ilişki yaşayan ünlü çift, zor bir dönemden geçtiklerini ve aralarındaki sorunları çözmeye çalıştıklarını açıklamıştı.