Aynur Aydın'dan dikkat çeken açıklama: Z kuşağı beni ünlü yaptı

Sosyal medya paylaşımları ve verdiği röportajlar ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Emel Yalçın'ın Milyon TV'de yayınlanan programına konuk oldu. Aynur Aydın, 'Bu Z kuşağı çok acayip. Z kuşağı beni ünlü yaptı. Herkesin aslında zorlandığı Z kuşağını ben yakaladım... Hiçbir şeye kanmıyorlar. Kendim olmakla onları yakaladım' sözleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Emel Yalçın'ın Milyon TV'de yayınlanan programına konuk olan son dönemin en çok konuşulan isimlerinde ünlü şarkıcı Aynur Aydın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'ERTELEYEBİLDİLER AMA ENGELLEYEMEDİLER'

Emel Yalçın'ın 'Aynur sürekli röportajlarında rakiplerinin yoluna taş koyduğundan, seni engellediklerinden bahsediyorsun neden?' sorusuna şu yanıtı verdi: 'Hala böyle düşünüyorum, belki erteleyebildiler ama engelleyemediler'

'Z KUŞAĞI BENİ ÜNLÜ YAPTI'

Twitter'da oldukça aktif olan büyük oranda etkileşim alan Aynur Aydın, Z kuşağını yakaladığını ifade ederek 'Bu Z kuşağı çok acayip. Z kuşağı beni ünlü yaptı. Herkesin aslında zorlandığı Z kuşağını ben yakaladım... Hiçbir şeye kanmıyorlar. Kendim olmakla onları yakaladım' dedi.