Aynalı Tahir'in Yeşim'i Doğa Bekleriz'in inanılmaz değişimi... Yıllar ona torpil geçmiş

Alişan'ın başrolünde yer aldığı Aynalı Tahir dizisinde Yeşim karakterine hayat veren Doğa Bekleriz'in yıllar içindeki değişimi gündem oldu. Yılların torpil geçtiği Aynalı Tahir'in Yeşim'i Doğa Bekleriz'in son hali sosyal medyayı salladı. Doğa Bekleriz, güzelliği ile büyüledi.

Bir dönemin en popüler yapımlarından olan ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Aynalı Tahir dizisi oyuncuları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Değişimi ile adından söz ettiren ünlü isimlerden biri de Aynalı Tahir dizisinde hayat verdiği Yeşim karakteri ile izleyici karşısına çıkan Doğa Bekleriz oldu.

Manken Doğa Bekleriz, ilk oyunculuk deneyimini Aynalı Tahir dizisi ile yaşadı. Doğa Bekleriz daha sonra Yıkılmadım, 90-60-90, Koçum Benim, Sihirli Annem gibi yapımlarda rol aldı.

Model olarak podyumların aranılan isimlerinden olan Bekleriz, 2000'lerde Mavi Kolye, Evimin Erkeği gibi yapımlarda da rol alarak adından söz ettirdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan manken ve oyuncu Doğa Bekleriz son olarak 2007 yılında Vatan Sağolsun adlı dizide yer aldı. Bekleriz'in zaman içindeki değişimi ise sosyal medyada gündem oldu.

AYNALI TAHİR'İN YEŞİM'İ DOĞA BEKLERİZ'İN SON HALİ

Yıllar geçtikçe güzelleşen Doğa Bekleriz'in son hali görenleri şaşkına çevirdi. İşte Aynalı Tahir'in Yeşim'i Doğa Bekleriz'in son hali;