Aynalı Tahir'in Sevda'sı Nihan Özcan'a bir de şimdi bakın! Sosyal medya paylaşımları olay

Alişan, Erkan Petekkaya ve Saruhan Hünel gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Aynalı Tahir bir döneme damga vuran dizilerden oldu. Aynalı Tahir dizisi oyuncularının değişimiyle de gündeme geliyor. Dizide Sevda karakterine hayat vermiş olan Nihan Özcan son hali ile olay oldu. Nihan Özcan'ın sosyal medya paylaşımları da büyük ses getirdi. Sosyal medya kullanıcıları Özcan'ın paylaşımlarını yorum yağmuruna tuttu.

AKSAM.COM.TR/AKSAMLIFE

Muhsine Merve Samıt

3 Ocak 1998 yılında Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan dram türündeki dizi Aynalı Tahir, büyük beğeniyle takip edildi. 1999 yılında Alişan'ın diziden ayrılmasının ardından yerine 2000'de Arif Kilisli getirildi. Arif Kilisli'nin 2001 yılında kadrosundan ayrıldığı Aynalı Tahir 5 sezon olarak ekrana getirildi.

Ocak 2002'de yayımlanan dizi 175. bölümü ile ekranlara veda etmiş fakat son 6 bölüm (170-175 arası) TV'de yayımlanmamıştır. Akıllarda yer edinen dizinin oyuncuları da gündeme gelmeye devam ediyor.

AYNALI TAHİR'İN SEVDA'SI NİHAN ÖZCAN'IN SON HALİ

Aynalı Tahir'de canlandırdığı Sevda karakteri ile hafızalarda yer edinen Nihan Özcan adeta yıllara meydan okuyor. Dizinin yayınlandığı dönemde güzelliği ile kendisine hayran bırakan Nihan Özcan güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Özcan'ın paylaşımları takipçilerinde büyük ilgi görüyor. İşte Aynalı Tahir'in Sevda'sı Nihan Özcan'ın son hali;