Aylin Yılmaz eşi Oğuz Yılmaz'ın mezarını ziyaret etti... Sözleri yürek burktu

19 Mayıs'ta kalp krizi geçiren ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz 53 yaşında hayatını kaybetti. Oğuz Yılmaz'ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. Aylin Yılmaz, eşinin mezarında ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Aylin Yılmaz, 'Bak yine baş başa kaldık. Seni hiç yalnız bırakmayacağım. Hayatımın en zor günlerinden biriydi. Daha gerçekleştireceğimiz sayısız hayalimiz vardı 23 senedir birbirimize doyamadık. Seninle sonsuzluğa birlikte gitmeye söz vermiştik. Beni orada da bekleyeceğini biliyorum... Yanına geleceğim zamana kadar kalbim hep senin için atacak' sözleri ile yürek burktu.

'Çekirge' şarkısı ile bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz, 19 Mayıs'ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının vefat haberi hayranlarını ve yakınlarını derinden sarstı.

Aylin Yılmaz, merhum eşi Oğuz Yılmaz'ı mezarında ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından duygusal bir notla paylaşan Aylin Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

'Bak yine baş başa kaldık. Seni hiç yalnız bırakmayacağım. Hayatımın en zor günlerinden biriydi. Böyle bir günü yaşayacağımı hiçbir zaman düşünmemiştim. Daha gerçekleştireceğimiz sayısız hayalimiz vardı 23 senedir birbirimize doyamadık. Seninle sonsuzluğa birlikte gitmeye söz vermiştik. Beni orada da bekleyeceğini biliyorum... Yanına geleceğim zamana kadar kalbim hep senin için atacak'