Aylin Coşkun'dan çocuk açıklaması

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, koronavirüs kurallarının bitmesinin ardından geçtiğimiz gün bir düğünde sahne aldı. Basın mensupları ile sohbet eden Coşkun, çocuk istediklerini belirterek 'Olmuyor şu an deniyoruz 16 kilo aldım. Tedaviler devam herkessten dua istiyorum. Kanser hastalarıyla aynı streste gidiyormuş tüp bebek tedavisi 1,5 yıldır çok uğraşıyorum' dedi.

Geçtiğimiz akşam bir otelde düğün için sahne alan Aylin Coşkun, basın mensupları ile sohbet ederken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'Elim ayağım titriyor uzun zaman sonra sahneye çıkacağım için' diyen Aylin Coşkun, eşi Volkan Aslan'ın yemeklerini beğenmediğini ifade ederek 'Eşim bir şey beğenmiyor. Yemek yapıyorum yaranamıyorum, temizlik yapıyorum yaranamıyorum hiçbir şey beğenmiyor artık yapmayacağım. Aramız iyi ama beğenmiyor yani' dedi.

Çocuk istediklerini söyleyen Coşkun, 'Olmuyor şu an deniyoruz 16 kilo aldım. Tedaviler devam herkesten dua istiyorum. Kanser hastalarıyla aynı streste gidiyormuş tüp bebek tedavisi 1,5 yıldır çok uğraşıyorum' açıklamasının ardından sevenlerinden dua istedi.

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, çocuğu olmazsa 'Çocuğum olmazsa 10 tane daha kedi alacağım' diyerek konuyu kapattı.