Aylar önce eşinden boşanmıştı... Ferit Aktuğ'un genç sevgilisi ortaya çıktı! Meğer o isimler aşk yaşıyormuş

Geçtiğimiz sene 9 yıllık eşi Bahar Özdoğan ile boşanma kararı alan Ferit Aktuğ yeni bir aşka yelken açtı. 42 yaşındaki ünlü oyuncu Ferit Aktuğ, genç sevgilisiyle olan aşkını ilan etti. Aktuğ ile yeni bir aşka yelken açan Saadet Çamaş, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Ünlü çift birbirlerinin fotoğraflarının altına yorum da yaptı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde büyük bir beğeniyle izlenmiş olan 42 yaşındaki oyuncu Ferit Aktuğ, 9 yıllık eşi antrenör ve oyuncu Bahar Özdoğan ile geçtiğimiz yıl boşanma kararı almış ve çift tek celsede boşanmıştı.

Kalbinin kapılarını yeniden aşka açan ünlü oyuncu Ferit Aktuğ, yeni bir ilişkiye başlarken genç sevgilisinin de kim olduğu ortaya çıktı. Saadet Çamaş ile aşk yaşamaya başlayan Ferit Aktuğ, yeni sevgilisi ile poz verdi.

Sevgilisi Aktuğ ile poz veren Saadet Çamaş, 'Oldu...' notuyla sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ferit Aktuğ sevgilisini paylaşımına kayıtsız kalmadı ve 'Niye olmayacaktı ki zaten?' yorumunu yazdı. Sosyal medyada aşkını ilan eden Saadet Çamaş'ın kalp emojisi ile karşılık verdiği paylaşıma, takipçilerinden tebrik yorumları yağdı.