Ayça İnci iki kez evlilik teklifi aldığını açıkladı

Yeşilçam'ın kötü adamı Bilal İnci'nin torunu olan Ayça İnci, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden İnci, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Grup Gündoğarken'in üyelerinden Gökhan Şeşen'le aşk yaşayan İnci, ''Evlenme teklifi aldım iki kez ama şartlar uymadı evlenmeye. Yurt dışında dizi çekimi vardı, sonra pandemi girdi araya. Gökhan Bey'in işleri çıktı falan derken kaldı öyle. Biz zaten evli gibi yaşıyoruz'' dedi.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan 43 yaşındaki oyuncu Ayça İnci, pandemi döneminde aldığı kilolardan kurtuldu. Fit hal ile dikkat çeken İnci, "Hedef 15 kilo vermek. İki ayda 12 kilo verdim. Üç kilo daha vereceğim. Spor ve diyet yaparak verdim" dedi.

Ayça İnci, 12 yıldır aşk yaşadığı Grup Gündoğarken'in üyelerinden Gökhan Şeşen'den iki kez evlenme teklifi aldığını ama evlenmeye zaman bulmadığını söyledi.

İnci, "Evlenme teklifi aldım iki kez ama şartlar uymadı evlenmeye. Yurt dışında dizi çekimi vardı, sonra pandemi girdi araya. Gökhan Bey'in işleri çıktı falan derken kaldı öyle. Biz zaten evli gibi yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.