Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya nereli, mesleği ne? Ayça Çağla Altunkaya kimdir, kaç yaşında?

Yapımcısı ve sunucu olduğu Survivor 2021 yarışmasının final yapmasının arından Türkiye'ye dönen Acun Ilıcalı, uzun süredir aşk yaşadığı Ayça Çağla Altunkaya ile romantik bir paylaşıma imza attı. Bu paylaşımın ardından Ayça Çağla Altunkaya kimdir, kaç yaşında? Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm detaylar..

Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı. Bu paylaşımın ardından Ayça Çağla Altunkaya hakkında araştırmalar hız kazandı. Ayça Çağla Altunkaya kimdir, kaç yaşında? Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ayça Çağla Altunkaya, 1999 yılında Yalova'da dünyaya geldi. Hemşirelik mezunu olan Ayça Çağla Altunkaya'nın basketbol ile ilgilendiği biliniyor. Ayça Çağla Altunkaya Survivor'ın çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'nde görüntülenmişti.

Ayça Çağla Altunkaya şimdilerde ise O Ses Türkiye kulisinden ve Masterchef kulisinden fotoğraflar paylaşıyor.