Ayça Ayşin Turan'dan hayatıyla ilgili itiraf

Şimdilerde Ada Masalı adlı dizide rol alan oyuncu Ayça Ayşin Turan, Marie Claire Dergisi'ne röportaj verdi. Oyuncu, özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu.

Star TV'de yayınlanan Ada Masalı adlı dizide rol alan genç oyuncu Ayça Ayşin Turan, Marie Claire dergisine röportaj verdi. Kendisi hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulunan Turan, güzel günlere konsantre olduğunu söyledi.

Turan röportajında, "Zorluklara takılıp kalmıyorum. Yol uzun; konunun üstünden atlayıp gelecek güzel günlere konsantre oluyorum. Kendimi bildim bileli hiç yalnız kalmadım; yalnızlık hissetmedim.

Kalabalık bir ailede doğmanın konforunu hep hissettim. En yakın arkadaşlarım hep kardeşlerim oldu. Oynayacağım rollerin oyunculuğumun sınırlarını çok zorlayacağı karakterler olsun istiyorum. Umarım bir gün hedefim gerçekleşir.

Ünlü ya da popüler olmakla alakalı bir durumum yok. Bu yaptığımız işin getirisi. Benim isteğim iyi bir oyuncu olarak anılmak, kalıcı olmak.

Yaşadığım zorluklara başta üzülsem de "Hayırlısı bu" diyorum. Zorluklara takılıp kalmıyorum. Yol uzun; konunun üstünden atlayıp gelecek güzel günlere konsantre oluyorum." ifadelerini kullandı.