Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ilk kez yan yana görüntülendi! Aşk dolu bakışları mest etti

Ada Masalı dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, geçtiğimiz gün ilk kez yan yana objektiflere yansıdı. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un aşk dolu bakışları kayıt altına alındı.

Star TV'de ekrana getirilmiş olan Ada Masalı dizisinde partner olan Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın set arkadaşlığı aşka dönüştü. Bir dizi aşkının daha gerçek olduğu Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan, ilişkilerini magazin basınından uzakta yaşamayı tercih ediyor. Çift, görüntü vermekten de kaçınıyor.

AYÇA AYŞİN TURAN İLE ALP NAVRUZ İLK KEZ YAN YANA GÖRÜNTÜLENDİ

Ancak Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, önceki akşam Etiler'deki bir mekandan çıkarken magazin kameralarına yakalandı. Ünlü çift, ilk kez yan yana görüntülenmiş oldu.

Navruz, "Birlikte tekrar bir projede yer alacak mısınız?" sorusuna, "Şu an birlikte projeler okuyoruz. Bir proje gelirse tabii ki olur." yanıtını verdi.

İlişkileri hakkında yöneltilen soruları yanıtlamak istemeyen Navruz, "Çok güzel gidiyor, mutluyuz." demekle yetindi. Çiftin, aracın içinde birbirlerine aşkta baktığı anlar görüntülendi.