Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında, nereli? Aybüke Pusat hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Aybüke Pusat kendiği doğum günü olan 25 Şubat tarihi öncesi düzenlemiş olduğu kampanya ile birlikte yine gündemde. Aybüke Pusat, sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra güzelliği ve başarılı dizi oyunculuğu ile çok konuşulan isimler arasında. Peki Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Aybüke Pusat, Netflix'in yeni dizisi 50 m2 dizisinde "Dilara" karakteriyle dikkat çeken isimler arasında. Sosyal medya üzerinde doğum günü için başlatmış olduğu kampanya ile ilgili de 25 Şubat tarihinde sosyal medya üzerinden konuşulan Aybüke Pusat hayat hikayesi merak konusu oldu. İşte Aybüke Pusat kimdiri, oynadığı dizi ve filmleri

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

Aybüke Pusat, 25 Şubat 1995 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara Devlet Konservatuarı Bale bölümü mezunudur. Aybüke Pusat'ın Türkiye gündeminde yer almaya başlaması ise 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması ile birlikte gerçekleşmiştir. 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen finallerde 3. seçilen Aybüke Pusat, yarışmanın ardından gelen oyunculuk tekliflerini değerlendirerek Medcezir adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı ve dizide Bahar karakterine hayat verdi. Aybüke Pusat 2015 yılında ise O Hayat Benim isimli dizide Zeynep karakterini canlandırmıştır.

ATV ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Boran Kuzum, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç'un yer aldığı Şahin Tepesi adlı dizide Verda karakterine hayat vermiştir. Son olarak ise Her Yerde Sen isimli dizi ile ekran macerası devam etmiştir.

Güzel oyuncu, çeşitli reklam filmlerinde de boy göstermiştir.

AYBÜKE PUSAT'IN OYNADIĞI DİZİLER

2020: 50 Metrekare

2019 - Her Yerde Sen

2018 – Şahin Tepesi (Verda)

2017 – Söz (Bahar)

2017 – Familya (Su Beyoğlu)

2015 – O Hayat Benim (Zeynep)

2014 – Medcezir (Elif)