Kimse bunu beklemiyordu! Ocak sonunu bekleyen Kurtlar Vadisi izleyicisine ters köşe!

Ay sonunu bekleyen Kurtlar Vadisi izleyicisine ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu. Geçtiğimiz aylarda bir televizyon programına katılan Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi için 2023 yılının Ocak ayını işaret etmişti. Ünlü oyuncu açıklamasında ''Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için.'' sözlerini sarf etmişti. Yapılan bu açıklama izleyicileri heyecanlandırırken gözler Pana Film'den yapılacak açıklamaya çevrilmişti. Diziyi yıllardır heyecanla bekleyen izleyiciler bir açıklama gelmemesi üzerine şok yaşadı.

Son günlerin en çok konuşulan dizilerinden olan Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlaması dizinin hayranları tarafından sık sık dile getiriliyordu. Dizinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda müjdeli haberi vermiş ve "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için." demişti. Bu gelişmenin sonrasında izleyicilerin heyecanlı bekleyişi başladı. Ancak Ocak ayının gelmesiyle bir açıklama yapılmaması izleyicileri şaşkınlığa uğrattı.

OCAK AYI İÇİN GÖZ KIRPILMIŞTI

Kasım ayında bir televizyon programına katılan Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi için 2023 yılının Ocak ayını işaret etmişti.

"ŞU ANDA HAZIRLIK İÇERİSİNDEYİM"

Ünlü oyuncu açıklamasında "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için." sözlerini sarf etmişti.

AÇIKLAMA BEKLENİYORDU

Yapılan bu açıklama izleyicileri heyecanlandırırken gözler Pana Film'den yapılacak açıklamaya çevrilmişti.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Diziyi yıllardır heyecanla bekleyen izleyiciler henüz Pana Film'den bir açıklama gelmemesi üzerine hayal kırıklığı yaşadı.

Öte yandan Kurtlar Vadisi'nin dijital platformlardan birisinde yayınlanacağı da iddia edilmişti. Ancak iddialar asılsız çıktı.