Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'ten Gülse Birsel hakkında beklenmedik yorum!

Vural Çelik ile Gülse Birsel Avrupa Yakası'nda beraber çalışmışlardı. Aralarında bir küslük olduğu bilinen isimlerden Vural Çelik, yıllar sonra Avrupa Yakası'ndaki rol arkadaşı Gülse Birsel hakkında açıklamalarda bulundu.

Vural Çelik yıllar önce katıldığı bir yayında Avrupa Yakası dizisi hakkında konuşmuş ve Gülse Birsel'i kastederek, "Bir kişiye teşekkür etmiyorum" demişti. Bu olay sonrası Vural Çelik ile Gülse Birsel arasında bir küslük yaşanmıştı. Ünlü oyuncu Avrupa Yakası'nda Kubilay Peynircioğlu rolünü oynamıştı.

Önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene katılan Çelik'e, "Gülse Hanım'la sizi tekrar aynı projede görebilir miyiz?" sorusu yöneltildi. Çelik şu cevabı verdi:

"Tabii ki olabilir. Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Önemli olan o anki duyguları geçmişte bırakıp, önümüze bakmak. Biz o diziyi yapalı 20 yıl oldu. O yüzden kimsenin kimseye küsmesine gerek yok. Üç günlük dünya. 2007 yılında vizyona giren 'Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' filmiyle ödül alan Vural Çelik, "Komedide zaten bir avuç insanız. Bu küslük benim meslek hayatıma zarar verdi mi? Hayır. Güneşi balçıkla sıvayamazsın."