Avrupa Yakası'nın Burhan Altıntop'u Engin Günaydın'ın gençlik haline bakın! Görenler tanımakta güçlük çekti

Avrupa Yakası dizisinde hayat verdiği Burhan Altıntop karakteri ikonik bir hale gelen Engin Günaydın, başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu Engin Günaydın'ın yıllar önceki hali ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun gençlik halleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncu Günaydın'ın gençlik haline ''Yıllar ona da acımamış'' gibi yorumlarda bulundu.

2004 - 2009 yılları arasında ekranlara damga vuran senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı Avrupa Yakası dizisi bir dönemin en çok izlenen yapımları arasında yerini aldı. Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran Avrupa Yakası'nın en unutulmaz karakteri ise farklı tarzıyla güldüren ünlü oyuncu Engin Günaydın'ın hayat verdiği Burhan Altıntop oldu.

Ünlü oyuncu Engin Günaydın, Burhan Altıntop karakteriyle hafızalarda yer edindi. Gönüllere taht kuran Burhan'ın sahneleri tekrar tekrar seyirci tarafından izlenip güldürüyor.

Avrupa Yakası'ndan sonra Galip Derviş dizisiyle kısa bir süre ekranlarda yer alan Günaydın; Vavien, Aile Arasında, İçimdeki Ses gibi filmlerde performans gösterdi. Günaydın, sahnelere ilk adımı ise Bir Demet Tiyatro ile attı.

ENGİN GÜNAYDIN'IN GENÇLİK HALİ GÜNDEM OLDU

Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ ile 1995 - 2002 yılları arası ekranlarda da yerini alan Bir Demet Tiyatro'da aynı sahneyi paylaşan usta oyuncunun 20 yıl öncesine ait görüntüleri ortaya çıktı. Günaydın'ın değişimi dikkat çekti. İşte Engin Günaydın'ın gençlik hali;