Avatar Atakan eşini tek yumrukla yere serdi! Boks dersi gerçeğe döndü

Survivor yarışmasının ardından adını geniş kitlelere ulaştıran Avatar Atakan eşi Serap Korkmaz'a boks dersi vermeye başladı. Öğrencilerine davrandığı gibi ders veren Avatar Atakan, eşi Serap Korkmaz'ı tek yumrukla yere serdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

2016 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler programında Ünlüler takımında mücadele eden Çağan Atakan Arslan, şampiyon olarak adını tarihe yazdırdı. Avatar Atakan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Kick boks ve muay thai sporcusu olan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, eşi Serap Korkmaz ile ringe çıktı.

Atakan'ın eşine boks öğrettiği görüntülerde yaptığı hamleye eşi tepki gösterdi. Avatar Atakan o anların videosunu Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Çiftin boks görüntüleri sosyal medyada viral olurken esprili yorumlar yapıldı.

Paylaşılan görüntülere takipçiler, 'Avatar Atakan, boks öğrettiği eşini öğrencilerinden kayırmadı' gibi yorumlar yapıldı.