Attığı tokatla Ertuğrul Postoğlu'nun çenesini çıkarmıştı... Masumiyet'in Hale'si Hülya Avşar olayın iç yüzünü anlattı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Masumiyet'in bir sahnesinde attığı tokat nedeniyle rol arkadaşı Ertuğrul Postoğlu'nun çenesini çıkaran Hülya Avşar, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Avşar, 'Bu işin tekniği var. Ancak yönetmenimiz biraz daha etkili vurmamı istedi. Ben de bir anda vurdum, nasıl oldu anlamadım. Normalde hep yanağına vurmuşum ama en son vurduğumda çenesine geldi' dedi.

Fox TV'de ekrana getirilmiş olan başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü gibi isimlerin rol aldığı Masumiyet dizisinde Hale karakterine hayat veren Hülya Avşar, partneri Ertuğrul Postoğlu'na senaryo gereği attığı tokatla gündem olmuştu.

Partnerinin çenesini çıkaran Hülya Avşar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Tokat olayıyla ilgili ilk kez konuşan Avşar kızı şunları söyledi:

'Şöyle oldu, birkaç kere vurman gerekiyor yakın çekim, genel çekim diye. Bu işin tekniği var. Ancak yönetmenimiz biraz daha etkili vurmamı istedi. Ben de bir anda vurdum, nasıl oldu anlamadım. Normalde hep yanağına vurmuşum ama en son vurduğumda çenesine geldi'

Tokat sahnesinin çekilmesinden bir kaç dakika sonra Postoğlu'nun ağzını kapatamadığını fark ettiklerini ifade eden Avşar, hemen hastaneye gittiklerini söyledi. Yaşadıkları olayı anlatırken kahkahalarına hakim olamayan Avşar, Postoğlu'ndan esprili bir dille özür dilemeyi ihmal etmedi.