Atiye'nin Cansu'su Melisa Şenolsun'un yeni projesi belli oldu! Lütfen Cevap Veriniz filminde rol alacak

Netflix'te yayınlanan başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger gibi isimlerin rol aldığı Atiye dizisinde Cansu karakterine hayat veren Melisa Şenolsun'un yeni projesi belli oldu. Film projesinde yer alacağı öğrenilirken Şenolsun, LCV (Lütfen Cevap Veriniz) kadrosunda yerini aldı.

Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger ile başrollerini paylaştığı Netfilix'te büyük ilgi gören Atiye'de Cansu karakterine hayat vermiş olan ve yer aldığı sahnelerle sosyal medyada uzunca bir süre konuşulan Melis Şenolsun, 3. sezon çekimleri biten ancak yayınlamayan dizinin ardından herhangi bir projede yer almadı.

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Şenolsun'un rol alacağı proje ortaya çıktı. Güzel oyuncunun LCV (Lütfen Cevap Veriniz) adlı sinema filminde Cem Yiğit Üzümoğlu'yla birlikte rol alacağı öğrenildi. Dizide kamera karşısına geçecek bir diğer ismin ise Ushan Çakır olduğu belirtildi.

LÜTFEN CEVAP VERİNİZ KONUSU

Mam'Art Prodüksiyon imzalı filmin senaryosunu Erdi Işık hazırlıyor. Dizinin yönetmenliğini ise İsmet Kurtuluş ve Kaan Arıcı üstlenecek. Filmde, evlenmek üzere olan bir çiftin, düğünlerinden hemen önce kendi ikiyüzlülükleriyle yüzleşmesinin hikayesi anlatılacak. LCV filmini ilginç kılan ayrıntı ise tek mekanda geçmesi ve filmde, 3 karakter arasında dengelerin sürekli değişmesi olarak kaydedildi.