Atiye oyuncuları kim, nerede çekildi?

n, fragman yayınlandı mı? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranıyor. Başrollerinde Mehmet Günsür, Beren Saat gibi ünlü oyuncular yer aldığı Atiye dizisi 27 Aralık Cuma günü 1. sezonu ile yayınlandı. Netflix tarafından yayımlanan dizi, sıra dışı öyküsü ve göze çarpan sahneleriyle dikkat çekti. 1. sezonun izlenmesinin ardından Atiye 2.sezon araştırmaları başladı.

 Netflix’in ikinci Türk yapımı Atiye 8 bölümden oluşan ilk sezonu ile büyük beğeni topladı. 'Dünyanın Uyanışı' isimli kitabından uyarlanan dizinin başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun paylaşıyor. A

ATİYE 2. SEZON NE ZAMAN?

Atiye’nin 2. sezon tarihi henüz açıklanmadı ve fragmanı yayınlanmadı.  Atiye dizisinin 2. sezon yayın tarihi ise Netflix tarafından açıklanacak. Atiye yeni sezon tarihi belli olur olmaz haberimizin içerisine eklenecektir. 

ATİYE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

2019 yılının mart ayında çekimlerine başlanan dizinin, İstanbul, Göbeklitepe, Nemrut dağı gibi farklı rotalarda çekimleri gerçekleştirildi. 

ATİYE KONUSU NEDİR? 

Dizi, İstanbul’da mükemmel bir hayat süren genç ve güzel bir ressam olan Atiye’nin hayatını konu alıyor. Atiye’nin sevgi dolu bir ailesi, varlıklı ve yakışıklı bir sevgilisi vardır. Üstüne üstlük, ilk bireysel sergisini açmak üzeredir. Ancak kusursuz hayatı, dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’de yapılan bir keşif nedeniyle değişmek üzeredir. Erhan adındaki bir arkeolog, burada yaptığı kazıda bir sembol keşfeder. Bu sembol, Atiye ile Göbeklitepe arasında son derece gizemli bir bağlantı olduğuna işaret etmektedir. Bunun üzerine Atiye hayatını tamamen değiştirip geçmişinde ve bu antik harabelerde saklı olan sırların peşine düşecektir.

ATİYE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Atiye dizisinde imzası bulunan isimlerden bazıları; Netflix Türkiye ve CEE Bölgesi Uluslararası Orijinal Yapımlar Direktörü Micheal Azzolino, yapımcısı Onur Güvenatam, senaristi Nuran Evren Şit, yönetmenleri Gönenç Uyanık ve Ozan Açıktan. Oyuncu kadrosunda ise Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi değerli isimler yer alıyor.