Atiye dizisi oyuncu kadrosu ve konusu sizlerle

Netflix'in ikinci Türk dizisi olan Atiye, 8 bölümden oluşan 1. sezonu ile Netflix'te yayınlandı.İlk sezonu ile dünya çapında büyük beğeni kazanan Atiye dizisinin ikinci sezon araştırmaları başladı.

Mehmet Günsür,  Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Beren Saat gibi isimlerin yer aldığı Atiye hem konusu hem oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Netflix'in 2. Türk dizisi olan Atiye dünya çapında 2019'un en çok izlenen dizisi oldu. Beren Saat dizide Atiye adındaki genç bir ressama hayat veriyor. 

ATİYE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

2019 yılının mart ayında çekimlerine başlanan dizinin, İstanbul, Göbeklitepe, Nemrut dağı gibi farklı rotalarda çekimleri gerçekleştirildi. 

ATİYE KONUSU NEDİR? 

Dizi, İstanbul’da mükemmel bir hayat süren genç ve güzel bir ressam olan Atiye’nin hayatını konu alıyor. Atiye’nin sevgi dolu bir ailesi, varlıklı ve yakışıklı bir sevgilisi vardır. Üstüne üstlük, ilk bireysel sergisini açmak üzeredir. Ancak kusursuz hayatı, dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’de yapılan bir keşif nedeniyle değişmek üzeredir. Erhan adındaki bir arkeolog, burada yaptığı kazıda bir sembol keşfeder. Bu sembol, Atiye ile Göbeklitepe arasında son derece gizemli bir bağlantı olduğuna işaret etmektedir. Bunun üzerine Atiye hayatını tamamen değiştirip geçmişinde ve bu antik harabelerde saklı olan sırların peşine düşecektir.

ATİYE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Atiye dizisinde imzası bulunan isimlerden bazıları; Netflix Türkiye ve CEE Bölgesi Uluslararası Orijinal Yapımlar Direktörü Micheal Azzolino, yapımcısı Onur Güvenatam, senaristi Nuran Evren Şit, yönetmenleri Gönenç Uyanık ve Ozan Açıktan. Oyuncu kadrosunda ise Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi değerli isimler yer alıyor.