Atatürk dizisinin fragmanını paylaşan Aras Bulut İynemli'ye tepkiler çığ gibi! ''İkiyüzlüsünüz''

Aras Bulut İynemli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü oynadığı Atatürk dizisi için Disney Plus'un aldığı skandal karara sesini çıkaramamıştı. Atatürk dizisinin fragmanını paylaşan Aras Bulut İynemli'ye tepkiler çığ gibi yükseliyor. Sosyal medyada İynemli için, ''ikiyüzlüsünüz'' ve ''utanmazlar'' şeklinde yorumlar yapılıyor.

Disney Plus'un Ermeni lobisinin baskılarıyla aldığı 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına, dizide Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayan Aras Bulut İynemli'den tepki gelmemişti. Bölüm başına 850 bin TL aldığı öne sürülen Aras Bulut İynemli, "Benim oynayan ve bu sorumluluğu alan kişi olarak Atatürk'e ve projeye sahip çıkmak en önemli görevim. Yapım şirketi, platform böyle bir karar aldı bu konuda..." demekle yetinmişti.

Gazetecilerin 'Ermeni lobisinin baskısı ile kaldırıldığı düşünülüyor' demesi üzerine ise, "Hiç oralara girmeyelim, bence bu açıklama yeterli" diyerek apar topar konuyu kapatmaya çalışmıştı.

FRAGMANI PAYLAŞTI, TEPKİ TOPLADI

Son olarak oyuncu, Atatürk dizisinin fragmanını sosyal medya hesabından paylaştı. Sabah'ta yer alan habere göre; İynemli'ye sosyal medyadan şu sözler ile tepki yağdı:

"Ona ve eserine layık olabilmek için mi Ermeni Diasporası'na ve Disney'e sesini çıkaramadın? Utanmazlar."

"Aras Bey canlandırdığınız Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü var belki yaşamınıza şekil vermeye vesile olur; "Cumhuriyet fazilettir.". Hani diasporaya sessiz kalmıştınız ya o bağlamda.."

"İkiyüzlüsünüz", "Atam seni severim ama kusura bakma parayı daha çok severim"