Asmalı Konak'ın Lale'si Aysun Metiner'e bir de Instagram'da bakın... Bambaşka biri çıktı

Bir dönemin en popüler yapımlarından olan Asmalı Konak dizisinde Lale karakterine hayat vermiş olan Aysun Metiner, rol aldığı yeni projelerle de adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Asmalı Konak'ın Lale'si Aysun Metiner, Instagram'da bambaşka biri. Ünlü oyuncunun paylaşımları büyük beğeni topluyor.

Nurgül Yeşilçay ile Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı ATV'de 2002-2003 yıllarında yayınlanan, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasına adını yazdıran Asmalı Konak'ın senaryosunu Meral Okay kaleme alırken yönetmen koltuğunda Çağan Irmak oturmuştu.

İzleyenlerin gönlüne taht kuran Asmalı Konak dizisi oyuncularıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Asmalı Konak dizisinde Lale karakterine hayat veren Aysun Metiner son hali ve sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirdi.

Dizi ve film projelerinde rol almaya devam eden Aysun Metiner'e yıllar adeta torpil geçmiş. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Metiner, sosyal medyayı aktif kullanıyor. İşte Asmalı Konak'ın Lale'si Aysun Metiner'in son hali;