Aslışah Alkoçlar'ın nişanlısı Kaan Demirağ kimdir, kaç yaşında? Kaan Demirağ ne iş yapıyor, nereli?

Aslışah Alkoçlar, nisan ayından beri aşk yaşadığı iş insanı Kaan Demirağ ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift, aile arasında yapılan sade bir tören ile nişanlandı. Aslışah Alkoçlar'ın nişanlısı Kaan Demirağ kimdir, kaç yaşında? Kaan Demirağ ne iş yapıyor, nereli? gibi soruların yanıtları tüm vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kaan Demirağ HD Group'un sahibi Demirağlar'ın oğludur. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, bir süredir aşk yaşadığı Kaan Demirağ ile nişanlandı. Hülya Koçyiğit, şık bir organizasyon hazırlatan torunu Aslışah Alkoçlar için dans etmeyi ihmal etmedi. Magazin gündemine düşen bu haberin ardından Aslışah Alkoçlar'ın nişanlısı Kaan Demirağ kimdir, kaç yaşında? Kaan Demirağ ne iş yapıyor, nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Aslışah Alkoçlar'ın nişanlısı Kaan Demirağ hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...  

ASLIŞAH ALKOÇLAR'IN NİŞANLISI KAAN DEMİRAĞ KİMDİR?

Kaan Demirağ 37 yaşındadır. Kaan Demirağ HD Group'un sahibi Demirağlar'ın oğludur. Aynı zamanda içerisinde HD İskender, HD Döner, Pidem, Burger House ve Tadım Pizza'nın bulunduğu HD Group'un Genel Kurul Başkanlığı'nı yapmaktadır.

Ekstrem sporlara merakı olduğu bilinen Demirağ'ın, sık sık seyahat ettiği de sosyal medya paylaşımlarından görülüyor.

ASLIŞAH ALKOÇLAR KİMDİR?

Aslışah Alkoçlar, 1993 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit'in torunu, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar'ın kızıdır. Babası Ender Alkoçlar'dır. Neslişah adında ablası vardır. Babasının Uludağ'da oteli vardır.

15-16 yaşlarında kar kayağı sporunda milli sporcu olmayı başaran Aslışah, Londra'da ekonomi üzerine eğitim almıştır. 1.73 boyunda olan Alkoçlar, Alaçatı'da bir butik otel işletmeye başlayarak bu işle meslek hayatına ilk adımını atmıştır.