Aslışah Alkoçlar'ın herkes tarafından bilinmeyen 6 özelliği

Cemiyetin gözde isimlerinden Aslışah Alkoçlar, yaptığı paylaşımlar ve hayatıyla her daim en çok merak edilen isimler arasında oluyor. Peki Aslışah Alkoçlar'ı ne kadar tanıyorsunuz? İşte yakın zamanda anne olmaya hazırlanan Aslışah Alkoçlar hakkında, herkes tarafından pek bilinmeyen 6 özellik.

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden iş insanı Ender Alkoçlar'ın küçük kızı, Türk sinemasının 4 büyük sultanından Hülya Koçyiğit ile Türk futbolunun / Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Selim Soydan'ın torunları Aslışah Alkoçlar... Yetişkin bir hanım olduktan sonra hem cemiyetin hem de magazin gündeminin en ön planda ve konuşulan isimlerinden biri olan ve daima göz önünde olan Alkoçlar, artık evli bir kadın ve yakın zamanda anne olmaya hazırlanıyor.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve hayatından sıklıkla paylaşım yapan Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirağ ile evli. Peki Aslışah Alkoçlar'ın sosyal medya hesabında paylaştıkları dışında bilinmesi gereken başka hangi özelliği bulunuyor?

Sizler için Aslışah Alkoçlar'ın pek bilinmeyen, ALEM Dergisi'ne vermiş olduğu röportajından da faydalanarak derlediğimiz 6 özelliğini sunuyoruz.

İŞTE 6 MADDEDE BİLİNMEYEN ASLIŞAH ALKOÇLAR

1 - Akademik eğitimini şirket yönetimi, moda ve yemek olmak üzere 3 farklı alanda aldı. Londra King's College'da 'Business Management', Instituto Marangoni'de 'Contemporary Fashion Buying' ve Mutfak Sanatları Akademisi'nde profesyonel aşçılık alanlarından mezun oldu.

2 - Instagram hesabından spor ve sağlıklı yaşam üzerine paylaşımlar yapıyor. Ancak tüm bunları bir uzman görüşüyle yapıyor çünkü Marmara Üniversitesi'nde lisanslı 'Health Coach Certification Programme' ve Herkes İçin Spor Federasyonu'nun birinci kademe wellness eğitmenlik eğitimlerini aldı.

3 - Kahvaltı olarak kahve, muz ve omlet tercih ediyor. İlk yediği öğünler kahve ve muz oluyor hemen ardından spor yapıyor ve sonra protein amacıyla omlet tüketiyor.

4 - Yemekten asla vazgeçemeyeceği yemek mantı, en sevdiği içecek ise diyet kola.

5 - Favori dizisi olarak La Casa de Papel'i gösteriyor.

6 - Gardrobunun vazgeçilmez 3 parçası olarak jean pantolon, atlet ve deri ceketi gösteriyor.