Aslıhan Gürbüz Ufak Tefek Cinayetler oyuncularını böyle ifşa etti

Ufak Tefek Cinayetler'in başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen ve Duygu Sarışın üç yıl sonra bir araya geldi. Aslıhan Gürbüz ise hasret gideren oyuncu arkadaşlarını sosyal medya hesabından bakın nasıl ifşa etti.

Bir dönemin popüler dizilerinden olan Ufak Tefek Cinayetler'in başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen ve Duygu Sarışın üç yıl sonra bir araya gelip hasret giderdi. Merve karakteri ile akıllara kazınan ve dizinin sevilen başrol oyuncularından olan Aslıhan Gürbüz, bir araya gelen ekip arkadaşlarını sosyal medya hesabından ifşa ettiği paylaşımı ile dikkat çekti.

Ufak Tefek Cinayetler'in kadın oyuncuları Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen ve Duygu Sarışın tekrar bir araya geldi. Ancak dizinin en önemli isimlerinden biri olan Aslıhan Gürbüz bu buluşmaya katılamadı.

Yayınlandığı dönem reytingleri kasıp kavuran dizinin sevilen oyuncuları üç yıl sonra bir araya geldi. Bu büyük buluşmanın fotoğraflarını önce Duygu Sarışın sosyal medya hesabından paylaştı. Diğer isimlerse hikayelerinde yer verdi. Bundan sonra ise olanlar oldu.

'EVET BENSİZ BULUŞTULAR'

Canlandırdığı Merve Aksak karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Aslıhan Gürbüz, görüntülü arayan arkadaşlarını kendi Instagram story'sinden "Canım kızlar, canım meslektaşlar, canım arkadaşlar çok özlendiniz (Evet bensiz buluştular) yazarak paylaştı.

'İFŞA EDİYORUM'

Ekibin dışında kalan Aslıhan Gürbüz, "İfşa ediyorum, pişi bile yapılmış" notunu düştüğü arkadaşlarının pişi keyfini bir diğer paylaşımında ifşalayarak takipçilerini güldürdü.