Aslıhan Doğan Turan eşi Arda Turan ve Seçil Erzen'e karşı sezsiz! ''Bana bunları sormayın''

Aslıhan Doğan Turan'a eşi Arda Turan'ın Seçil Erzan tarafından dolandırılması soruldu. Aslıhan Doğan Turan ne Arda Turan ne de Seçil Erzan hakkında konuşmak istemedi. Ünlü isim, soruları geri çevirip uzaklaştı.

Aslıhan Doğan Turan geçtiğimiz günlerde görüntülendi. Aslıhan Doğan Turan'a eşi Arda Turan'ın eski banka müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılmasıyla ilgili sorular yöneltildi. Sorulara cevap vermek istemeyen Aslıhan Doğan Turan, "Lütfen... Ben. o konulara hiç girmeyeyim. Zaten Arda gerekli açıklamayı yaptı. Benden de bir kaç yer röportaj istedi ancak geri çevirdim. Konu yargıda, benim konuşmam hiç doğru olmaz. Bana bunları sormayın olur mu? Şu an bir yere yetişmeye çalışıyorum, çok teşekkürler" deyip uzaklaştı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na 8 ay önce Av. Dr. Hediye Ergin ile Avukat Ümit Karadağ tarafından iki şikâyet başvurusu yapılmış ve soruşturma başlatılmıştı. Bu şikâyetler üzerine başlanan soruşturma kapsamında; Seçil Erzan'ın Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi birçok ünlü ismin de aralarında bulundukları 18 kişiyi dolandırdığı ortaya çıkmıştı.