Aslı Enver hamileliği hakkında konuştu: Benim için yeni bir dönem

Berkin Gökbudak ile geçtiğimiz nikah masasına oturan ünlü oyuncu Aslı Enver'in hamile olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aslı Enver, ''Benim için yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim'' açıklamasında bulundu. Enver, kaçamak cevaplar verdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Aslı Enver, önceki akşam "Sırça" adlı tiyatro oyunundan çıkarken görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Aslı Enver, keyifli halleri ile dikkat çekti. Enver, "Oyunumuz harika gidiyor. Seyirci çok severek izliyor. Biletlerimiz her oyunda hemen tükeniyor. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

12 Kasım 2022'de 6 aydır aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren Enver'in nikahtan günler sonra hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

ASLI ENVER'DEN HAMİLELİK AÇIKLAMASI

Hamilelik soruları yöneltilen Enver, "Çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz o zaman daha rahat konuşabilirim. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" yanıt vermekle yetindi.