Aslı Bekiroğlu, eski rol arkadaşı Seda Türkmen'in eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşadığı ortaya çıktı

Aslı Bekiroğlu, Ocak ayında aşk yaşamaya başladığı Çağrı Telkıvıran ile önceki gün ilk kez görüntülendi. Aslı Bekiroğlu'nun Benim Tatlı Yalanım dizisinde birlikte rol aldığı Seda Türkmen'in eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Can Koçan ile geçtiğimiz aylarda 2 yıllık ilişkisini noktaladı. Kalbinin kapılarını aşka yeniden açan Bekiroğlu, Ocak ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla herkese duyurdu.

Aslı Bekiroğlu ve yeni sevgilisi Çağrı Telkıvıran, önceki gün Arnavutköy'de ilk kez görüntülendi. Aslı Bekiroğlu, çekingen davranarak 'Çok mutluyuz. Her şey yolunda' dedi. 

Aslı Bekiroğlu'nun yeni sevgilisinin Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol aldığı arkadaşı Seda Türkmen'in eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran olduğu ortaya çıktı.

DEMET ÖZDEMİR'LE ARKADAŞ OLDULAR

TV100'de yer alan habere göre; güzel oyuncu, geçen günlerde Demet Özdemir'le beraber fotoğraf paylaşmıştı. Özdemir'in sevgilisi Oğuzhan Koç, yeni şarkısı "Hepsi Geçiyor"u Çağrı Telkıvıran'la beraber hazırlamıştı. İki ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile Demet Özdemir'in de müzisyen sevgililerinin sayesinde yakın arkadaş olduğu ileri sürüldü.