Aslan ve Devin'in çok konuşulacak aşk hikâyesinden ipuçları geldi... Aile dizisi heyecanlandırdı

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Show TV'de ekrana getirilecek olan Aile dizisinden ön izleme sahnesi yayınlandı. Uzun bir aranın ardından televizyon ekranlarına dönen Aslan karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ile Devin olarak izleyici karşısına çıkacak olan Serenay Sarıkaya herkesi heyecanlandırdı. Tanıtım sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ay Yapım imzalı Show TV'de ekrana getirilecek olan Aile dizisi 7 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle izleyici ile buluşacak. Uzun süredir dijital platformlarda yer alan ve ekranlara dönen Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinden ilk ön izleme sahnesi yayınlandı.

İlk ön izleme sahnesinde 'Aslan', 'Devin'i buluşmaya ikna ediyor. İkili arasında geçen diyalog, 'Aslan' ve 'Devin'in çok konuşulacak aşk hikâyesine dair de ipuçları veriyor.

AİLE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Aile'de Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.